Over ons

Advocatenkantoor BERGHS is een onafhankelijk advocatenkantoor, gevestigd in de regio Limburg met landelijke dekking, dat wordt geleid door mr. H.M. Berghs.

Mr. Berghs is geworteld in Limburg. In 2007 is zij begonnen als advocaat en heeft ervaring opgedaan bij diverse kantoren in de regio. Al snel specialiseerde zij zich in het arbeidsrecht en dan met name in ontslagprocedures. In 2013 heeft zij Advocatenkantoor Berghs opgericht. 

Met recht vasthoudend

Naast haar kennis van het Nederlandse arbeidsrecht heeft mr. Berghs zich geschoold in ontwikkelingspsychologie, leerpsychologie en psychiatrie. Op die manier is zij in staat conflicten op het werk niet alleen met een juridische bril te benaderen maar ook verder te kijken dan de wet. Juist op die manier kan een oplossing gevonden worden waar partijen echt mee geholpen zijn.

Mr. Berghs is in de loop der jaren gespecialiseerd in arbeidsrecht, ontslagrecht,
Indien nodig of wenselijk wordt de expertise ingeroepen van externe specialisten. Uiteraard altijd in overleg met u!

Bij mr. Berghs bent u in goede handen. Juridische problemen kunnen verstrekkende gevolgen hebben voor u en uw omgeving en vaak wordt u met vragen geconfronteerd waar u geen antwoord op heeft of waarvan u de consequenties niet kunt overzien.

Dan heeft u iemand nodig die dat wel kan.
Iemand die vertrouwen wekt en die u in begrijpelijke taal verder helpt.

Daarom vindt Advocatenkantoor BERGHS het investeren in een goede relatie met cliƫnten erg belangrijk om tot een optimale dienstverlening te kunnen komen.

Benieuwd naar wat mr. Berghs voor u kan betekenen? Neem contact met haar op en ervaar het zelf!