Vaststellingsovereenkomst

Reorganisatie? Conflict? Een dreigend ontslag?

Als een werkgever afscheid wil of moet nemen van een werknemer zijn daarvoor verschillende manieren. Vaak wordt er een voorstel gedaan voor beëindiging van de arbeidsovereenkomst in de vorm van een beëindigingsovereenkomst, ook wel vaststellingsovereenkomst (vso) genoemd.

Wilt u zeker weten of die overeenkomst uw belangen wel voldoende beschermt? Kunt u de gevolgen misschien niet helemaal overzien, zoals een transitievergoeding of het recht op een uitkering na ondertekening. Laat uw overeenkomst dan checken door een specialist.

Met meer dan 10 jaar ervaring in ontslagzaken bent u bij Advocatenkantoor Berghs in goede handen en verzekerd van de juiste hulp. Voor zowel werknemer als werkgever.

Neem contact op voor meer informatie over de ‘VSO-check’

Wij nemen met u de belangrijkste aspecten van de vaststellingsovereenkomsten door. Dat betekent dat we de hoogte van de voorgestelde ontslagvergoeding (transitievergoeding) berekenen en/of narekenen, de gehanteerde opzegtermijn checken, maar ook controleren we of de formulering wel zo is dat een werkloosheidsuitkering vanuit het UWV niet in gevaar komt.

We kijken of u met een gerust hart kunt tekenen.